Hienoja melontakuvia, ei tällä kertaa.

Hei taas! Tänään piti postailla siitä, millaista on käydä melomassa Saimaalla ja yms. Seuraakin tärkeä opetus, jos olet lähdössä toisen osapuolen järjestämälle reissulle, tarkista aina aikataulut ja muut yksityiskohdat. Saimaanlatu on järjestänyt tiistai melontoja toukokuulta lähtien. Lähtöpaikkana olisi ollut Myllysaaren melontakeskus. Valitettavasti kävi niin, että muistin kellon ajan väärin ja meiltä reissu jäi tekemättä. Sellaista sattuu ja tapahtuu, mutta onneksi aikansa voi käyttää toisinkin.
Laitettiin tyttären kanssa pihakivetystä siihen asti, että tasoite hiekka loppui. 
Lappeenrannassa on monta paikkaa mistä pääsee omatoimisesti melomaan, jos kokemusta löytyy niin vuokraa vaikka viikonlopuksi kajakin. Kanootteja saa Myllysaaren perhepuistolta, Saimaa adventuresilta, lisäksi kanootteja on eri järjestöillä kuten partiolla, myötävirtaan yhsityksellä jne. Vakuutuksien suhteen pääsee kuintenkin parhaiten sillä, että vuokraa yritykseltä. Tiistai melontojen hinnat on aikuisilta 15€ ja alle 16-vuotiailta ilmainen. Toivottavasti ensi viikolla osallistuminen onnistuisi.

Voisalmen uimaranta


Vuorossa Voisalmen uimaranta. Ranta on yhdistelmä kalliota ja hiekkarantaa. Pohja on pienille mukava, ongelmana on liukkaat kalliot, jotka toimivat liukumäkenä syvemmälle veteen. Yksi uimataidoton tuli pelastettua, eli lapsia täytyy valvoa. Järven selällä tuulee hyvin voimakkaasti, mikä tuo ongelman uimalelujen käytölle, virta vie hyvin helposti lelut ja mahdollisesti matkustajan
mukanaan. Paikkana ranta on hyvin kaunis kallioineen, muita aktiviteetteja tältä rannalta ei löydy. Rannalla on yksi pukukoppi. 300 metrin päässä tästä löytyy jättiläisen pöytä niminen kivi. 
Kerrankin geokätköily tarjosi lapsille myös löytämisen iloa. Löydön jälkeen poika oli sitä, mieltä että kaikki muutkin kätköt täytyy käydä etsimässä. Aika näyttää, mitä käydään etsimässä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onko sinusta voimamieheksi? Unohda se.

Mitä kuukaudessa saa hiihdosta irti.

Mihin sadepäivänä?