Uuden vuoden lupauksia ja vesisadetta

Hyvää alkavaa vuotta 2013

Eilen iltasanomissa käsiteltiin sitä kuinka 90% uuden vuoden lupauksista ei pidä. Meillä pystyy olemaan monelaisia syitä, miksi epäonnistumme yrityksissämme. Usein käy niin, että tahtoa kyllä on mutta liha on heikko. On helpompaa jäädä kotiin tekemään asioita joista nauttii, kuin lähteä ulos huonossa kelissä tekemään sellaista minkä kokee raskaaksi.

Voimme lannistua myös siitä, jos laitamme itsellemme liian kovia tavoitteita. Omia tottumuksiaan on toisinaan äärimmäisen vaikeaa muuttaa. Jos haluamme saada aikaan muutosta itsessämme, meidän kannattaa käyttää siihen kaikki mahdollinen apu. Ystävien ja perheen tuki on ensiarvoisen tärkeää pyrkiessä muuttamaan elämäntapaansa terveellisemmäksi. Ystävät voivat joko nostaa meitä tai painaa alaspäin.

Uutta vuotta viettämässä perheen kanssa

Seikkailua sadesäässä

Tammikuu alkoi +2 asteessa ja vesisateessa. Olisi ollut niin helppoa jäädä tänään sisälle ja odotella kylmempiä päiviä hiihtämistä varten. Yritän kuitenkin pitää tavoitteistani kiinni ja tehdä vähintään ne kolme hiihtolenkkiä viikossa. Tähän päivään asti, en ollut koskaan hiihtänyt plus keleillä. Lupaan ja vakuutan, että ensimmäinen kerta saa jäädä viimeiseksikin. Jos piha on lähtiessä sohjoa, ei ne ladut ole yhtään paremmassa kunnossa. Ei voida puhua enää hiihtämisestä vaan enemmänkin sauvakävelystä suksien kanssa suolla. 2,6 kilometriä lähes tuntiin. Joka vaiheessa joko suksi tai sauva upposi sen 15 senttiä. Eikä siinä vielä kaikki, kotiin päästäkseen autoa piti lapioda sohjosta irti sen tunnin verran. Ainakin tämä päivä kävi kuntoilusta.

Tarinan opetus. Toisinaan olisi parempi vain kävellä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maksettua lenkki seuraa.

Kadonnutta hyvinvointia etsimässä

Se on miehestä kiinni jos ei suksi luista.