Armotonta imurointia, voittoja ja tappioita

On kulunut jo pari päivää edellisestä päivityksestä. Viikko ei lähtenyt käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Ladulle ei ole kerennyt kertaakaan... Tähän olisi tekosyitä työmatkaan liittyen, mutta kaiketi on aina kyse siitä että tahtotilaa ei meinaa löytyä. Kuitenkin pienenä voittona, oli sunnuntai illan lenkki. Kerrankin hiihto voitti koneen ääressä istumisen.

Maanantaina olikin jotain ihan muuta. "Yritän" käydä "pelaamassa" sählyä maanantaisin. Nyt pystyi tekemään pientä vertailua sen suhteen mitä hyötyä hiihtotreenistä on täysin toisenlaisessa lajissa. Rehellisesti voin nyt todeta, että hiihtotreeni ei auta maalissa olemiseen. Nyt voin olla kiitollinen siitä, että tässä blogissa ei käsitellä erityisesti salibandya. En muista koska olisin imuroinut yhtä pahasti. Positiivista on se, että ainakin toisella puolella pelanneille tuli hyvä mieli. Korjauksena edelliseen peruskunnon kohoaminen auttoi siihen, että pelissä jaksoi koko pelin loppuun saakka. Olotilasta on myös huomannut, sen ettei ole enää niin uupunut harjoituksen jälkeen. Lyhytkin kuntojakso auttaa siihen, että on arjessa virkeämpi.

Miksi salibandysta olisi vaikeaa tehdä aloittelijan blogia? Yleensä peliporukat ovat toimineet yhdessä kohtalaisen kauan ja uusilla tulijoillakin on kohtalaista kokemusta ainakin jostain mailapelistä. Oman näkemykseni mukaan nopeatempoisen joukkuelajin aloittaminen ilman perustaitoja tuntuu lähes mahdottomalta. Luultavasti toistaitoista siedettäisiin, mutta hän jäisi hyvin nopeasti vaihtopenkille. Lajin kuin lajin oppimiseen tarvitaan riittävästi toistoja ja niitä taas vaihtopenkiltä ei saavuta. Jos salibandy tai sählyn kokeileminen kiinnostaa, kannattaa aloittaa läheisten ystävien tai perheen kanssa. Kilpailuhenkisen äijälauman keskelle menemiseen kynnys tuntuu vain liian korkealta.

Tiistaikin poskelleen. Neuvottelupäivillä oli sekaannusta eikä sitä päässytkään ruokailemaan. Nälkä+ pitsapaikkojen läheisyys on huono yhdistelmä :(

Sukset matkassa, mutta en jotenkin löytänyt Muuramessa ladulle. Onneksi majapaikasta löytyi crosstraineri, niin tuli sentään jotain tehtyä. Tänään pitää jo päästä ladulle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maksettua lenkki seuraa.

Kadonnutta hyvinvointia etsimässä

Se on miehestä kiinni jos ei suksi luista.